Juicer

Arcane Alchemy

Vår senaste serie, Arcane Alchemy, är en serie bestående av 13 premiumjuicer som får smaklökarna att fullkomligt hoppa av lycka! Men det tar inte slut där. Listan av smaker kommer växa stadigt – varje månad släpper vi en ny smakkittlande upplevelse, så kika in ofta så att du inte missar det!

Nyhet!


Punsch

Varför inte ha lite fika hela dagen? Denna utsökta juice bär en häpnadsväckande liknelse till en viss grön bakelse med namn efter en välanvänd huhållsmaskin.


Apple

En tydlig äppelsmak sam ger känslan av att bita i ett nyplockat grönt äpple från trädgården.

Chai Latte

En krämig Chai Latte med smak av kanel och kardemumma. Man kan nästan känna den skummade mjölken mot läpparna.

Gummy Drops

Gummy Drops är en söt juice med smak av gelegodis och marshmallows. En självklarhet för godisälskaren eller dig som vill dra ned på lördagsgodiset.

Hazel Bacco

En raffinerad tobakssmak med toner av hasselnöt och vanilj. Perfekt för dig som vill sluta röka men behålla en del av röksmaken.

IceCream Coffee

En perfekt balans mellan kaffe och glass. IceCream Coffee har en sofistikerad kaffesmak med toner av hasselnöt som komplementeras av en kylig gräddglass.

IceCream Pear

En kylig och krämig vaniljgräddglass med friska päron i bakgrunden.

IceQueen Berries

En frisk och kylig juice med framträdande smaker av hallon, jordgubb och blåbär.

Raspy Liquorice

En perfekt balans mellan hallon och lakrits som för tankarna till dödskallegodis.

Lemon Glazed Doughnut

Lemon Glazed Doughnut har en mild kaksmak och en söt och fyllig smak av citron. En lyxig doughnut där citronglasyren riktigt rinner över.

Strawberry Gum

En jordgubbsjuice med framträdande tuggummismak som för dig tillbaka till barndomen.

Sweet Tropica

Varför inte avnjuta en tropisk fruktsallad i sommarsolen? Denna söta fruktjuice har inslag av bland annat kiwi, mango och melon.

Vanilla

En hyllning till den klassiska smaken vanilj som är lika populär nu som förr. Här med inslag av gräddglass och krämig vaniljsås.


Cardinal Sins

Alla våra juice är producerade av oss själva på SteamQuest i centrala Göteborg. Vår första linje av e-juicer är inspirerad av de sju kardinalsynderna som de blev populariserade och beskrivna i Dante Alighieris romantik av själens resa vid efterlivet, Den gudomliga komedin. Dante började skriva den redan 1308 och han fortsatte skriva upp till hans död vid 1321.

Pride

Högmod

Högmod är den första av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Högmod, Pride, är även en söt och lätt fruktig e-juice med små inslag av kiwi och cactus kombinerat till en spännande och nyskapande smaksättning, en som vi är väldigt stolta över att tagit fram.

Se broschyr

Envy

Avund

Avund är den andra av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Avund, Envy, är även en fruktig och mild e-juice med inslag av viltväxta jordgubbar och vispad grädde. Detta gör Envy till en väldigt välkänd och populär smaksättning som påminner om vår och sommar.

Se broschyr

Wrath

Vrede

Vrede är den tredje av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Vrede, Wrath, är även en söt och väldigt smakrik e-juice som använder en härlig blandning av citron och lakrits för en unik smakupplevelse.

Se broschyr

Sloth

Lättja

Lättja är den fjärde av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Lättja, Sloth, är även en söt och välblandad e-juice för de som gillar inslag av jordgubbar och vaniljglass för att kittla smaklökarna.

Se broschyr

Greed

Girighet

Girighet är den femte av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Girighet, Greed, är även en fräsch och mycket fruktig e-juice som karaktäriseras av grapefrukt och lime för sin säregna smak.

Se broschyr

Gluttony

Frosseri

Frosseri är den sjätte av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Frosseri, Gluttony, är även en mild och söt e-juice, en som tar sin inspiration och har inslag av vaniljglass med kolasås till topping.

Se broschyr

Lust

Otukt

Otukt är den sjunde av de sju kardinalsynderna, beskriven i Dantes verser. Otukt, Lust, är även en fräsch och söt e-juice med en unik blandning av inslag, limefrukt med en nypa citronglass. Detta gör smaken väldigt uppfriskande.

Se broschyr